dit bryllup og din bryllupsfotograf

Dit bryllup – Din bryllupsfotograf

Fotografisk dokumentation

Mange fotografer tilbyder nu en “fotojournalistisk” tilgang som en del af hvad de gør. Det væsentlige i fotografisk dokumentation af din dag, øjeblik for øjeblik. Det er indlysende, at hvis der er vigtige begivenheder der sker, vil din fotograf forsøge at fange dem. Men sørg for at koordiner med fotografen, så bryllupsfotografen fanger alle billeder.

Klassiske billeder og de moderne bryllupsbilleder

Idag med de digitale kameraer og de mange muligheder for at fotografere løs uden det koster store mængder af film ruller, gør også fotografens fleksibilitet større. Det giver flere forskellige bryllupsbilleder. Der er også plads til at lave både de opstillede og mere monotome bryllupsfotos, som sagtens kan være flotte. Og de mere spændende og “bevægelige” bryllupsbilleder.

Lokation til bryllupsbilleder – Det vigtige valg

Når i booker jeres bryllupsfotograf er det vigtigt i indtænker valg af lokation. En lokation må gerne være fyldt med muligheder for enhver smag. Der må gerne være spændende bygninger, flot natur, rolige baggrunde etc. I skal sammen med jeres bryllupsfotograf vælge disse lokationer. Spørg hellere jeres bryllupsfotograf en gang for meget om valg af lokation end en gang for lidt. Husk på i skal se på billederne bagefter.

Kravet til jeres bryllupsfotograf

I skal stille krav til jeres bryllupsfotograf. Det er vigtigt fotografen har mange forskellige “strenge at spille på”. Så billederne bliver så forskellige og spændende som mulige. De dygtige fotografer har ofte idé ark og andre lister med så de husker at komme så mange forskellige opstillinger og ideér igennem som muligt.

Det er jeres store dag, og jeres bryllupsfotos, så stil krav!!

:: Bryllupsfotograf :: fotograf bryllup :: bryllupsfoto ::

Share this nice post: