fotograf bryllup

Du kigger på bryllupsbillederne….

Blomsterne du brugte uger på at vælge begynder at visne. Den dekorative kage spist op. De muntre gæster for længst gået hjem. Den smukkeste kjole du har båret hængt i skabet. Bryllupsdagen er ovre. Trist, men sandt. Dagen har været unik. Følelserne og glæden kan ikke genskabes. Du kigger på bryllupsbillederne – de kan heller ikke genskabes.

Jeg ønsker, at du ser på dine bryllupsbilleder og smiler, mens du mindes de fine detaljer og dyrebare øjeblikke, ligesom det var på måske den lykkeligste dag i dit liv.

Billederne fortæller historien.

FOTOGRAFEN

Ethvert bryllup er unikt og det er fantastisk inspirerende at være medskaber af uvurderlige minder som vil varme jeres hjerter i årene fremover.

Eksklusive bryllupsfoto kræver ikke alene at fotografen er en professionel håndværker, men at billederne skabes med hjertet. Og hvem kan bedre stille skarpt på hjerter og hjertelige følelser end en hjertelæge. I min hverdag arbejder jeg som overlæge i hjertesygdomme og derudover lever og ånder jeg for at fotografere.

Bryllupsdagen er noget helt specielt og fuld af små og store minder. Jeg brænder for at fange disse øjeblikke og jager hele tiden efter det bedste billede.

Bryllupsfotografering er min lidenskab.

Share this nice post: