Korte tips tip valg af brudekjole

1. Gå efter at finde en anderledes kort kjole – ikke en simpel! Kort knælængde er et godt valg. Du kan vælge et pynte kjolen med påsattte, syet, blomster eller sløjfer.

Se også mere om København

2. For det andet, bør du vælge farver som hvid, lys grå og andre lyse farver. Gå ikke efter gul, grøn og blå. Disse farver vil altid være for søde til at være elegante. desuden er det vigtigt, at du ligner og føler dig som en brud – og ikke en kvinde til sommerfest!

3. Du bør altid vælge det rigtige stof som chiffon og silke, der er det bedste til en gennemført elegante stil. Meget yndefuldt – og det er perfekt til en brud.

4. Glem ikke at bruge elegant tilbehør, der som altid er prikken over i’et og gør, at du er en brud og ikke “blot” en festlig klædt kvinde.

Vintage brudekjoler 

Til forårs- og sommerbryllupper er en kort brudekjole helt perfekt! Se også flere eksempler på fine billige festkjoler på denne side. Man behøver jo ikke nødvendigvis iføre sig en “rigtig” brudekjole, men kan altid bruge en lækker flot kjole, som passer perfekt og som man befinder sig godt i.

Share this nice post: