Trash the dress

Nu skal de danske brudekjoler trashes

Når løfterne er givet og bryllupsrejsen er overstået, ryster de fleste brude deres brudekjole og pakker den ind i syrefrit silkepapir og hænger den væk, for aldrig at blive set igen. Men der er en anden mulighed. Et stigende antal modige brude har valgt at kaste hæmningerne mod vinden og deres brudekjole til elementerne. Ideen bag “Trash the Dress” er enkel – i stedet for at lade kjolen samle støv bagerest i skabet, så slip den fri igen til en ekstrem fotosession hvor den bliver ødelagt, og du ender op med nogle fantastiske billeder, som er en verden til forskel fra de traditionelle bryllups portrætter.

https://www.youtube.com/watch?v=JdO_-yBsED0

“Trash the Dress” er det nyeste indenfor bryllupsfotografering og manden som har startet trenden ved et tilfælde hedder John Michael Cooper, en fotograf fra Las Vegas der tager hvad han kalder anti-bryllupsbilleder siden 2000. “Jeg ville bare lave nogle fede billeder” siger den mand, der har taget billeder af brude som bliver svinet til i deres kjoler i nedbrændte skove og ubenyttede bygninger. “Målet var at anvende ideer fra mode og biograf til bryllupsfotografering ved at sætte brude på usædvanlige steder. Jeg havde ingen anelse om det ville blive så populært.”

Trash the Dress – ikke for den snerpede brud

Det kæver mod at lægge brudekjole til en “Trash the Dress” optagelse! Selv om optagelsen foregår efter brylluppet, er der ingen garanti for at din brudekjole forbliver hvid – eller intakt. Ideen med en “Trash the Dress” optagelse er netop at ødelægge brudekjolen.

Filosofien bag ideen er at der laves fantastisk, kontrastfyldte billeder, som er unikke og langt udover det sædvanelige! Kaster man sig ud i en “Trash the Dress” optagelse, skal man være forberedt på langt mere, end at kaste sig rundt på en grusvej. Smid hæmningerne – en “Trash the Dress” optagelse kan blive en fantastisk dag – efter jeres bryllup!

Mere om trash the dress fotografer

Share this nice post: