Eventyr og brudekjoler

Prinsesserne Tornerose, Snehvide, Jasmin, Belle, Askepot, Ariel og Tiana er alle inspirationer for kjolerne, som hver især repræsenterer en prinsesse fra de kendte og elskede eventyr.

“Disney’s kjoler er fantastiske, fordi de ikke lægger skjul på, at de er inspireret af eventyr og romantik. Rigtig mange brude drømmer om den store dag, og om at få lov til at udleve den indre prinsesse, og her er muligheden der til fulde med Disneys nye, smukke og eventyrlige kjoler,” siger Signe Marie fra Brudesalonen Kennedys.

Og er man en kommende brud med prinsessedrømme, er der med Disney’s brudekjoler mulighed for at finde lige netop den stil, der passer bedst til den indre prinsesse, og som stadigvæk passer til brudens personlighed.

Kom med bag billederne

Tornerose

Fra Torneroses klassiske skønhed med den superromantiske drømmende kjole, inspireret af rosenblade. Over Ariels kjole som fremhæver brudens figur med en smuk havfruesilhuet, broderede blonder, perler og pailletter, til Jasmines kjole, der er enkel i snittet, skabt til bruden, der ønsker at signalere frihed og individualitet i en eksotisk blød satinkjole med en krystal- og perlebesat halsudskæring og en sensuel lav udskæring i ryggen.

Velkommen til Aarhus bryllup

Share this nice post: