valg af vielsesringe

– et tegn på en aftale mellem mennesker

Vielsesringen udveksles som tegn på, at der er indgået en aftale mellem to mennesker, som er på vej til at giftes. Ringen bliver symbolet på jeres evige kærlighed, og denne ring kommer I til at bære hver dag, resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt, at I vælger den helt perfekte vielsesring sammen.
Når I har haft jeres bryllup, vil I have en masse skønne minder om jeres perfekte dag (den store dag), men vielsesringen vil være det stærkeste og det mest synlige minde på, hvad I har lovet hinanden.

Når det kommer til design af denne vigtige ring, er der ingen grænser. Det er dog en god idé at få undersøgt mulighederne i god tid. Det man først skal overveje er, om den ring man vælger, skal være én ring, som begge parter i forholdet har lyst til at gå med resten af livet. Skal vielsesringen være klassisk, personlig, simpel eller en man selv har lyst til at designe?

Se mere om Aarhus her

Det er op til det enkelte brudepar, hvordan vielsesringen skal se ud, men mange vælger en helt klassisk ring. En klassisk ring kan være en ring i guld med en eventuelt sten i brudens ring. En diamantring kan være fristende for bruden, hvorimod brudgommen mere er til det enkelte, ofte glatte ringe.

Overvejelser man skal have med i tankerne inden køb af vielsesringe:

–          Skal ringene være runde?

–          Hvilket materiale skal ringene bestå af?

–          Hvad skal der stå i ringene?

–          Hvilken skrifttype skal teksten stå med?

–          Skal der være noget mønster på ringene?

Share this nice post: